Aventura continua intr-o zona locuita de zeci de mii de ani, unde Dunarea pare ca fierbe, datorita curentilor.

Pretextul excursiei noastre aici il dau deopotriva defileul Dunarii, care-ti taie respiratia si niste ingineri si tehnicieni curajosi, care, la comanda conducerii comuniste din anii 1960, au demarat una dintre cele mai curajoase lucrari ingineresti, ce poarta numele de Portile de Fier si merita admirate. 

Acest baraj hidroenergetic ingenios pe Dunare, care are niste ecluze, care se deschid la trecerea vapoarelor, produce o mare parte din energia electrica a tarii noastre, functionand de peste 50 de ani.

Ar fi multe curiozitati de vazut aici de pe vremea romanilor si inclusiv ar merita o croaziera cu salupa pe Dunare la Cazane, dar hai, mai bine, sa ajungem acolo, pentru ca vei avea ce povesti. 

Putem include Excursia la Portile de Fier de pe Dunare in program in multiple forme de rezervare tururi la muzee si in centre medievale, dar pentru asta trebuie doar sa ne spui cand si cum ti-ai programat vacanta, tocmai ca sa iti putem sugera si suprapunerea cu diverse evenimente, care au loc frecvent, cum ar fi concerte, festivaluri, piese de teatru, targuri si expozitii itinerante, reduceri de sezon, etc..

INTREABA-TI PRIETENII

Intreaba-i si pe prieteni si pe cei dragi, daca vor sa te insoteasca intr-o astfel de desprindere de lume, o incarcare a bateriilor si o imbogatire culturalo-senzoriala, aratandu-le cum ii putem relaxa noi cei din Nicolas Experience Tours.

Pentru tururi experientiale concept, ce pot fi personalizate, trebuie doar sa intri in modulul de rezervari de vacante in Romania, Republica Moldova si chiar Bulgaria (dar pe arie limitata) si sa ne spui perioada si numarul de prieteni, cu care vrei sa te bucuri sau sa te distrezi si daca vrei excursii de o zi, excursii de doua zile sau mai multe si chiar tururi tematice, de genul:

Tururi istorice in Romania
Turul castelelor din Romania
Tururi aventura in Romania
Turul muzeelor din Bucuresti/ Romania
Turul manastirilor din Moldova Romania
Tururi de shopping in Romania
Tururi culinare in Romania
Tururi de litoralul Marii Negre
Turul lacurilor din Romania
Turul cascadelor din Romania
Tururi in Delta Dunarii
Tururi foto in Romania
Tururi medievale in Romania
Etc.

Venind aici vei intelege ce inseamna ultimele paduri virgine in Europa, rezervatii naturale de exceptie si de ce Printul Charles si-a cumparat atatea proprietati si sta atat de mult in Romania.

Vei afla si ce cauta marile vedete de cinema, cand vin sa filmeze in Romania, ce restaurante le plac si in ce fel de pensiuni prefera sa doarma cei ca Nicolas Cage.